46. Skok čez kožo

pišite nam Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Za Georudarijado sem zvedel od Mladena v knjižnici, kjer sem se učil. Vzel si je čas in mi podrobneje predstavil celoten projekt. Predstavitev mi je bila všeč in odločil sem se da grem. Moj največji strah je bil, da nisem nikogar poznal, saj sem bil edini predstavnik študentov metalurgije. Prvi dan je minil v spoznavanju, nato pa smo se super ujeli. Športne igre so bile super organizirane in so potekale tekoče in brez zapletov. Prav tako je bila tudi hrana na odličnem nivoju. Ob večernih urah pa smo se še družili s študenti iz drugih fakultet. Odlična organizacija in še boljša družba sta krivi, da mi bo Georudarijada 2010 še dolgo ostala v čudovitem spominu. 

Študent metalurgije in materialov  Nejc  Janžekovič

 

Udeležili smo se letošnje GEORUDARIJADE, ki je trajala 5 dni. Družili smo se v Olimpijski vasi na Bjelolasici na Hrvaškem. Naselje se nahaja v čudoviti naravi in je opremljeno z vsemi športnimi površinami.
Druženje z ostalimi študenti iz Zagreba in Prijedora je bilo zelo zanimivo. Izmenjali smo si izkušnje in znanje na področju geologije.
Seveda pa je bil zanimiv tudi športni del druženja. Z vsemi močmi smo se trudili doseči čim boljše rezultate.  Domov nam je uspelo prinesti kar nekaj pokalov in medalj.
Druženje nam je ostalo v lepem spominu in obdržali bomo stike s študenti s katerimi smo se spoznali. Naslednje leto se vam zagotovo spet pridružimo. Upamo pa tudi da v čim večjem številu.

Študenti geologije:  Natalija Mernik, Ana Dimec, Ana Gruden in Rok Oblak

 

Rezultati iz Bjelolasice:
Ženske
1. mesto v odbojki
1. mesto v košarki
2. mesto v nogometu

Moški
1. mesto v košarki
2. mesto v nogomet
3. mesto v odbojka

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

Facebook

Sponzorji

Želite biti tudi vi sponzor Skoka čez kožo? V zahvalo vam nudimo oglas na spletni strani www.skokcezkozo.si  in na samem kraju prireditve, torej v GH Union v Ljubljani.

Kontakt

Naravoslovnotehniška fakulteta
Organizacijski odbor Skoka čez kožo
Aškerčeva 12
1000 Ljubljana
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.