46. Skok čez kožo

pišite nam Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

"Ajde Petra, gremo na geoRudarijado!" . . . tako se je začelo. In sem se odločila, da grem na podlagi vtisov, ki so jih pridobili moji kolegi, ki so bili na geoRudarijadi v Čanju leto prej. Malo me je skrbelo, da se ne bom vklopila v družbo, zaradi jezika in ker pač nisem najbolj komunikativna oseba na svetu. In smo šli . . . s kombijem proti Jahorini. Moje skrbi so ostale v Sloveniji, ker je bila že pot zabavna, ko pa smo prispeli na Jahorino sem začutila utrip geoRudarijade. Veselje, objemi in pozdravljanje tistih, ki so se videli spet po enem letu in spoznavanje tistih, ki smo bili prvič. Kar pa se je dogajalo v naslednjih dneh . . . tekmovanja, navijanje, druženje, ples, resni in manj resni pogovori, lepi pogledi, najbolj nori žuri, spoznavanje študentov drugih držav, . . . vse to je treba doživet in občutit, tega se ne da spraviti v digitalno obliko. Veliko pove to, da smo še mesec po prihodu domov govorili le o tem kako smo se imeli in kako je vsak na svoj način doživel geoRudarijado. Poglobili smo prijateljstva, ki trajajo še danes in bodo še naprej. Tisti, ki ne skoči čez kožo in ne gre na geoRudarijado, ni pravi študent NTF-ja! :)

Študentka geotehnologije in rudarstva Petra Močnik

 

"Jahorina 2009. Phro. Trdo socialistični hotel, prase na ražnju, čevapi v kilah, Sarajevo in Baščaršija, sproščen folk, zezanje, zmije in žabe. Par instant flashov s katerimi bi opisal Georudarijado 2009 v organizaciji kolegov z Bosne. Druženje, športne igre, izmenjava mnenj in znanja s kolegi iz bivših republik. Ekipa NTF Ljubljana je Jahorino obiskala v manjšem številu (bilo nas je samo 8), ampak smo zato bili zelo enotni in sproščeni. Moja prva georudarijada, ki mi bo zagotovo ostala v lepem spominu za vedno."

Študent geotehnologije in rudarstva Goran Petrašević

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

Facebook

Sponzorji

Želite biti tudi vi sponzor Skoka čez kožo? V zahvalo vam nudimo oglas na spletni strani www.skokcezkozo.si  in na samem kraju prireditve, torej v GH Union v Ljubljani.

Kontakt

Naravoslovnotehniška fakulteta
Organizacijski odbor Skoka čez kožo
Aškerčeva 12
1000 Ljubljana
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.